Reports

Studietur til et Grækenland i krise

Nyhedsmagasinets Danske Kommuners redaktion tog til Grækenland for at blive klogere på et land i politisk og økonomisk krise med en stor flygtningestrøm, som også påvirker Danmark. Læs mere »

IRE: Amerikas undersøgende svar på Fagfestival

Thomas Foght fra Radio24syv deltog i den årlige 3-dages konference Investigative Reporters and Editors er en årlig konference om undersøgende journalistik, der hvert år afholdes i juni i en amerikansk storby og fik bl.a. tips om, hvordan man giver historien et længere liv, når efter den første publicering. Læs mere »

Ramasjang til Story-seminar med filmmanus-guruen McKee

Tv-vært og tilrettelægger Kristian Gintberg, som er verdenskendt i Danmark blandt alle børn, som ser Ramasjang, tog tre dage til London for at lære film-storytelling af den amerikanske guru McKee. Læs hvad han lærte, og prøv selv McKees greb i dine historier. Læs mere »

Jura på deltid og via internettet

Journalist Thomas Nygaard Madsen fra MediaWatch læser sideløbende med sit job jura på SDU. Læs hvordan han kunne bruge sin uddannelse i en vigtig historie, og hvordan det er at læse jura og være til forelæsninger over nettet. Læs mere »

DR-journalister i USA møder eks-bankrøver og McKee

Et kursus i filmisk fortælleteknik i New York, besøg hos et medie, der laver fortællinger til bl.a. snapchat, møde med en eks-bankrøver, der nu arbejder 15 avisers projekt for at reducere antallet af sorte kriminelle i Philadelpia, en høring om et gas-kraftværk og et par nye film på Tribeca Film Festival var 6 DR-dokumentar-journalisters efteruddannelse i USA. Læs mere »