Om PU

På trods af navnet er Pressens Uddannelsesfond ikke en fond, men nærmere en medlemsforening, oprettet og ejet af Danske Mediers Arbejdsgiverforening og Dansk Journalistforbund i fællesskab.

Ansatte på DJ-overenskomst på Danmarks Radio, i stat, regioner og kommuner samt virksomheder, som er medlem af Danske Mediers Arbejdsgiverforening, har krav på, at deres arbejdsgivere indbetaler medlemsbidrag til Pressens Uddannelsesfond, så deres DJ-ansatte kan søge Pressens Uddannelsesfond om individuel støtte til relevant efteruddannelse. Støtten bliver udbetalt til arbejdsgiveren, når den ansatte efter efteruddannelsen har afleveret godkendt regnskab og rapport til Pressens Uddannelsesfond.

DJ-ansatte på PU-medlemsvirksomheder kan også få støtte til kurser på Mediernes Efteruddannelse udtalt som refusion. Kurserne er godkendt til støtte på forhånd.

Medier, institutioner eller virksomheder, som har ansatte på DJ-overenskomst, kan også melde sig ind i Pressens Uddannelsesfond og give deres ansatte samme muligheder.
Læs mere om medlemskab af PU

Bestyrelse og vedtægter
PU’s bestyrelse består af fire medlemmer udpeget af Danske Mediers Arbejdsgiverforening samt fire medlemmer udpeget af Dansk Journalistforbund.
Læs om bestyrelsen
Se vedtægterne for PU

Om brug af persondata
Mediernes Efteruddannelse/Pressens Uddannelsesfond har behov for at registrere og opbevare oplysninger om dit navn, din stilling og den virksomhed du arbejder ved, så vi kan identificere dig og sikre, at du er tilmeldt det kursus, som du har bestilt, samt gøre kursusudbyder i stand til at opkræve betaling for din deltagelse i kurset.
Læs mere om PU’s behandling af personoplysninger.

About The Educational Fund of the Press
Read about Pressens Uddannelsesfond in English.